واتساپ

وبلاگ

با این مواد، همه چی حل میشه!

در علم شیمی، حلال ها به موادی گفته می شود که به آسانی با ترکیبات دیگر قابل مخلوط شدن و محلول شدن هستند. حلال‌ها برای حل کردن ترکیبات دیگر به کار می روند و به دو دسته حلال های آبی و غیرآبی تقسیم می شوند. یکی از خصوصیات حلال ها گرید یا درجه خلوص آنها می باشد. در این مقاله توضیحات بیشتری در این خصوص آورده شده است.

سرما و گرما با یک گاز، پروپان!

گاز پروپان (Propane) به گاز نفت مایع یا LPG معروف است. این گاز، به صورت مایع فشرده ذخیره می‌شود و گازی غیرسمی، بی‌ رنگ و تقریبا بدون بو شناخته می‌شود. اما برای شناسایی بویی به آن اضافه می‌شود تا بتوان آن را تشخیص داد. از پروپان، در مصارف خانگی گرفته تا سوخت ماشین‌ ها و موتورهای صنعتی استفاده می‌ شود. در این مقاله به توضیحات بیشتری در ارتباط با این ماده پرداخته شده است.

بتن، استحکام ساختمان

در حالت کلی منظور از بتن، بتن ساخته شده توسط سیمان پرتلند است که از مخلوط کردن سنگدانه‌های ریز و درشت، سیمان پرتلند و آب تولید می‌ شود. این مخلوط پس از گذشت زمان کافی به ماده‌ای سنگ‌ مانند تبدیل می‌ شود. سنگدانه درشت معمولاً شن یا سنگ خرد شده و سنگدانه ریز ماسه است. همچنین افزودنی های بسیاری به این سیمان اضافه می شود که برخی از ویژگی های آن بهبود یابد.

 

رنگ بهتر ماشین، با استفاده از هاردنر

هاردنر رنگ خودرو یک ترکیب شیمیایی است که در تعمیر و ترمیم رنگ بدنه خودرو استفاده‌ می شود. از خواص هاردنر رنگ خودرو می توان به ایجاد انعطاف پذیری بیشتر و خاصیت آن به عنوان یک کاتالیزور اشاره کرد. در این مقاله، به توضیحات بیشتری در رابطه با این ماده پرداخته شده است.

آزمایشگاه بدون شیشه های با کلاس نمیشه!!

شیشه ها و ظورف شیشه ای داای طبقه بندی یا کلاس های متفاوتی هستند. کلاس بندی شیشه آلات موجود در آزمایشگاه ها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا که ظروفی شیشه ای آزمایشگاه، باییستی بر روی مواد مختلفی که درون آن ها قرار داده می شوند، تاثیرگذار نباشد. بی اثر بودن شیشه ها سبب می شود که نگهداری مواد شیمیایی، زیستی و غیره در داخل آن ها با ایمنی انجام شود و همچنین نسبت به تغییرات سریع دمایی و مکانیکی آسیب پذیر نباشند. فروشگاه مواد شیمیایی اشیم در این مقاله به کلاس بندی شیشه آلات آزمایشگاهی می پردازد.

آلومینیوم، فلزی پرکاربرد اما ارزان

آلومینیوم یک فلز سبک و مقاوم است که در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله کاربردهای آلومینیوم می‌ توان به ساخت قطعات خودرو، وسایل آشپزخانه، تجهیزات الکترونیکی، تخصصاً در بدنه هواپیماها، ساخت ماشین‌ آلات، و در تولید تجهیزات ورزشی اشاره کرد. به دلیل وزن سبک و خصوصیات مقاومتی و راندمان بالا، آلومینیوم در صنایع مختلف بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله بیشتر در مورد این فلز پرداخته خواهد شد.